Over Lex

Sinds 1979 werk ik in de bouw, industrie en vastgoed. Gestart op de tekenkamer van een ingenieursbureau, en later werkzaam als o.a. commercieel directeur bij verschillende bedrijven. Sinds 2004 werk ik op zelfstandige basis en draag ik de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van diverse opdrachten voor o.a. woningcorporaties, installatiebedrijven, adviesbureaus en bouwbedrijven. Ik mag mij gerust ervaringsdeskundige noemen in zowel de traditionele als industriële bouw.

Vandaag de dag houd ik mij vooral bezig met het begeleiden van diverse opdrachten in de bouw en industrie, werkend vanuit o.a. HQ Development Performance BV.

Daarnaast ben ik actief als medebestuurder van een vastgoed CV, met als hoofddoel het realiseren en beheren van woningen (appartementen).

Mijn motto

Door de jaren heen, ontwikkelde ik een heldere kijk op werken in het algemeen. Mijn motto luidt: ‘Het moet niet op werk gaan lijken.’ Dat is waar ik in geloof en wat ik uitdraag. Werk met energie en plezier. Wees open, eerlijk en direct naar elkaar. Ik weet dat dat niet altijd lukt, maar meestal wel.

Daarnaast houd ik nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten en analyseer haarscherp werkprocessen. Hoe kan iets nog beter? Sneller? Efficiënter? Het is mijn tweede natuur geworden.